Web Analytics
Gambar lama rindu sikit kat rambut depan tu AmyliaAkesah

Gambar lama rindu sikit kat rambut depan tu AmyliaAkesah

<

@aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - Gambar lama , rindu sikit kat rambut depan tu.

Umbrella girl for K-tech 🐥 Kuning buat saya sendiri yang pening 🤣😝🐣

Nak habak mai , Aku ni bukan jenis tikam2 blkg kawan , aku bukan jenis nak

#Amyliaakesah #AmyChocolateluzyII

... aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - Panas lit lit 😷⭐ #

Visit

Visit

Muka paling tak tahu nak senyum , deyyyyy😌🤣 #ThrowbackBirthdaySyaSyaM # AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

After this no more long hair, Mirror Selfie🌹 #Ipoh #ExtremePark #XcampIpoh

... aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - Pakai baju baby kiteee 👀 Posing📸

#TB #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

mylia Akesah II 👭 on Instagra

... aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - Panas teruk wakk😅 Throwback Staroba Rugby

... aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - Work with babyy Z 😘😋 Aktif

Beauty comes from your heart🦋 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

Skrg ni memang rasa xsuka sgt dgn rambut skrg , da bertahun lama aku ada rambut depan yg mostly semua org tau . 11/12tahun wei rambut depan aku tu .

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

TOC Desmo Cup 🏆 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

... aamyliaakesah - Beauty Comes From Your Heart🦋 - 'Do good and good will come

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “Mentor Otai @mentorotaiofficial . Jadi dukun skejap untuk( Aj - Jampi) 🙆🏽💃🏻 Make up and Hair by : Thanks ...

mylia Akesah II 👭 on Instagra

mylia Akesah II 👭 on Instagra

Hard Rock Bali 💐#BaliIndonesia#AmyliaAkesah#AmyChocolateluzyII

mylia Akesah II 👭 on Instagra

mylia Akesah II 👭 on Instagra

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “🍂🍂🍂 #ThrowbackPicture #TokyoJapan #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII”

mylia Akesah II 👭 on Instagra

🤣P/s : Tak sempat sandar cikcikin da snap 😌 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

Dont let anyone's ignorance, hate , drama or negativity stop you from being the best

Beauty Comes From Your Heart🦋 ( @aamyliaakesah )

mylia Akesah II 👭 on Instagra

Mmg tembam tk bole surut dah....rambut pun dah pendek potong dek

Bila berjalan seharian , berpeluh dan berpanas lepas tu ikat rambut then lepas pulak , messy hair 😩😭 P/s : The best feeling beraya di kampung bintang ...

Visit

💃🏻FREE ITALIAN LINGERIE GIVEAWAY! Offer only valid in Malaysia 🇲🇾 Free wakkk ! Baju tidur macam amy pakai ni , takkan taknakk😝👅 Jangan lupa guna code ...

Gucci Ganggg 📸👄 Tshirt GUCCI from : @urbxn7 🔨 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “Yesterday ,🌞 #SelamatHariRaya🌸 #AmyliaAkesah #AmychocolateluzyII”

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

... #msl2018 #five #champions #celebrations #lakoo #firework #malaysiabookofrecords #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII FB Page Live : JOHOR Southern Tiger ✅

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “i love both of you. My sweetest drug. 😚 Habis kerja dtg viva home semata nak cari memey.

Putih bersih kasut amy , hantar kasut2 amy kat @theshoesking_ . Thankyousomuchhhh ! Pada sesiapa yang jenis banyak gila kasut , tapi takda masa nak cuci ...

Beauty Comes From Your Heart🦋 ( @aamyliaakesah )

Beauty Comes From Your Heart🦋 ( @aamyliaakesah )

pali_pali2 - Palie palie

Budak hitam,🙄 #KawasakiNinja#SepangInternationalCircuit #Wsbk2016 #AmyChocolateluzyII

ash_shahid_ - ASH SHAHID

Beauty Comes From Your Heart🦋 ( @aamyliaakesah )

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “The best feeling , bila duduk tinggi2 mcm ni lepas tu ACACAH push up , sbb udara die pehh😖 #SecondTime ...

Page FB : Amylia Akesah II 👭 on Instagram: “Xcukup ni akak 😋😩😂 Nak lagiii Shopping! 😋😂 Thanks for made my day hahaha , Dia tahu adik dia sakit ...

Swipe 🐍 Good shoes take you Good Places 👟 Shoes from @asg.outlet ⛹🏻 ♀ 🤾🏽 ♀ #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

Sexy Curve Agent ( @sexycurve.kl.ipoh )

arul_azusa22 - 🎆🔥Azusa🔥🎆

Selamat Malemm 😋😝 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

laksamana_bentan - Megat Seri Rama

zack_zaini_jb88 - ZAINI SITE SUPERVISOR SUNLINE

Senyummmm nampak gigi😬 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

#Amyliaakesah #AmyChocolateluzyII

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

mhmd_danial - Muhammad Danial Suhaimi

Jangan tanya kenapa fashion baju mcm tu , Bukan dikoyak ye 🤣 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

mylia Akesah II 👭 on Instagra

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

#Amyliaakesah #AmyChocolateluzyII

Dari pagi sampai malam buat kerja , so before tidur upload gambar today . Mirror Selfie

Each day, i come in with a positive attitude,trying to get better 🐝

missed something di situ.. our sifu @epie_temerloh xde.. miss u lah

Seronok tangkap gambar sorang tetibe ada orang datang duduk tepi join sekali . 🤣 #AmyliaAkesah

3,355 38; Télécharger ...

Sempat amik gambar dengan saida manja ni sambil kami waiting for birthday girl dtg.

Boss di majalah pancaindera.. 😙😋Terbaik lah boss😉❤ #aimantino #

Nak tangkap gambar ke nak tidur, tidur la jap 🙄😴😪 Panas Lit Lit

Ada bende nak singgah kat kepala 🙄 ⛅ ☀ ☺ 🌸💕 #

8,525 152; Save Image Other Pictures

Gerammmnya.....comeyyynya....ahhh stressss..nk

Thank you, Pancaindera, Mingguan Malaysia, 24 Sept 2017 @pancaindera.mm .

Sila DM tepi yg mengata tu?DM ler iols cerita sikit apa beza bunyi

Yeeeeaaayyyy!!!! Lompat bintang 💫💫💫...dah keluar harini

Selamat malam 😂...mmuuuaaahhh... #nite #sleepy #newday

Lagi banyak kita memberi....lagi banyak yang kita dpt.

LUKA LAMA MASIH BERDARAH Jom dapatkan Mingguan Malaysia, hari ini 4 Febuari 2018. Cerita

7550 69 10/13/2018

6873 67 10/12/2018

Ada new story tentang queen kita, jum kita dapatkan paper dari @pancaindera.mm

Grid Girl / Podium Prize Giving. Done for today 😷 #Cubprix2018 #KangarPerlis #

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

@lienaazne

#AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

Throwwwwwwbackk 😆 #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

5 months ago. Siapa geng plastik hitam ? Bagi tahu makkk ! 🤣 Selamat berpuasa 😊🌸 #RamadhanTiba #ThrowbackPicture #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

I love Nature 😩 Kehijauan 🌿🍃🌱 P/s : Muka tak bersedia 😆